Carolina Seybold ny marknadskommunikatör på Kanozi: ”Jag är verkligen stolt över att få vara en del av Kanozi, som är på en grymt imponerande tillväxtresa och jobbar för ett hållbart samhälle.”

Kanozis nya marknadskommunikatör Carolina Seybold är utbildad journalist och självutnämnd planritningsnörd. Carolina ser fram emot att sätta Kanozis projekt och medarbetare framför kameralinsen och visa upp allt spännande som händer på arkitektkontoret.

Hej Carolina, och välkommen till Kanozi! Vad kommer du göra här?
– Tusen tack! Jag kommer att arbeta med både extern och intern kommunikation i många olika kanaler och former. Foto och rörlig film ligger särskilt nära hjärtat. Främst kommer jag att arbeta i Göteborg, men kommer regelbundet att besöka kontoren i Stockholm och Malmö. Jag är dessutom eventansvarig för Kanozis föreläsningar och PR-event.
Vad har du tidigare jobbat med?
– Jag är journalist i grunden och kommer närmast från Familjebostäder där jag arbetade som kommunikatör. Innan det drev jag eget inom marknad och PR i kombination med frilansjournalistik för bland annat inrednings- och livsstilsmagasin.
Vad kommer vi kunna se mer av från Kanozi framöver?
– Mer autentiska foton av de som jobbar här, som är Kanozi. Och givetvis kommer jag att satsa på rörlig film. Tänket är ett slags ”behind the scenes” och att vara aktiv i berättandet under projekteringen av våra mest spännande objekt.
Vad vill du tillföra Kanozi?
– Det ska bli fantastiskt roligt att få visa Kanozi utifrån ett kreativt bildspråk. Dels för att förmedla den genuina, varma och entreprenöriella stämningen som lever här, dels för att berätta om alla fantastiska projekt som Kanozi är med och skapar.
Du har alltid drömt om att få jobba på ett arkitektkontor, eller hur?
– Haha, ja det har jag! För det första är jag en riktig planritningsnörd. Jag fullkomligt älskar att få en inblick utifrån det perspektivet. Sedan har jag en stor respekt för yrket. Arkitekter är med och skapar historia som berör och påverkar vår framtid både visuellt och utifrån jordens resurser, vilket kräver både ansvar och engagemang. Jag är verkligen stolt över att få vara en del av just Kanozi, som är på en grymt imponerande tillväxtresa och jobbar för ett hållbart samhälle.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.