A Working Lab

Kontorsprojekt i Göteborg

A Working Lab är ett verksamhetsbaserat kontorsprojekt på Chalmersområdet i Göteborg. Det är ett multifunktionellt och anpassningsbart designkoncept med ytor för samverkan, flexibla arbetsplatser och konferenser.

År2019
BeställareAkademiska Hus
Yta1 600 m²
OrtGöteborg

Här finns också plats för mindre workshops och så kallade framtidens lärandemiljöer, ALC – Active Learning Classrooms, med det senaste inom pedagogik.

Det fanns krav på att fokusera på hyresgästernas hälsa och välmående, men också ta hänsyn till den tekniska intelligensen som huset behövde. Vår påverkan som strategisk arkitekt ledde till hållbara val som i slutändan togs av vår kund, som sedan landade i ett lyckat projekt. Dialogen oss emellan var avgörande.

Lisa Jonsson,
Chefsarkitekt Huvudägare

Kanozi arbetar mycket utifrån att skapa verksamhetsanpassade kontor, vilket innebär ett kontor som stöttar dess verksamhet och dess medarbetare, som driver på en önskad kultur, lockar till sig ny kompetens, som driver innovation framåt – det blir en framgångsfaktor helt enkelt.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.