IHM Business School

Yrkeshögskola i Göteborg

Med fokus på en inbjudande och välkomnande miljö som uppmuntrade till samarbete, arbetade vi med mestadels naturliga och taktila material för att skapa lugna och avslappnade miljöer för IHM Business School i Göteborg.

BeställareIHM Business School
OrtGöteborg
År2017
Yta2 200 kvm

Uppdraget omfattade ombyggnad och inredning av skolans entré- och samlingsytor, som reception, studentcafé och pausutrymmen, undervisningssalar, kaffestationer, kontorslokaler för lärare samt aula. En sluten byggnad från 1980-talet öppnades upp, ljuset bjöds in och lokalerna anpassades efter verksamheten. Det befintliga lokalutbudet kompletterades med lounger och hemvister. Personalen gick från fasta arbetsplatser till aktivitetsbaserat arbetssätt. På ett inbjudande sätt gjorde vi det möjligt för besökarna att stanna kvar efter lektionerna och arbeta koncentrerat i de vackra miljöerna. Inredningen präglas av en grafisk tydlighet med en bas av jordiga toner, där materialen andas kvalitet, hållbarhet och omsorg.

Uppdraget genomfördes i tätt samarbete med beställarens representant och interna projektledare. Kanozi Arkitekter deltog från start till färdigställande, en komplett process från förankring hos personal och framtagande av programhandling, till förfrågningsunderlag, bygghandlingar och vidare specialutformad fast inredning och slutligen styling och driftsättning.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.