Kv Barken

Ett tidigare polishus blir lifestyle hotell.

Mitt i ett av Göteborgs hetaste och mest dynamiska område har vi utvecklat hotell, bostäder och restauranger. Det Q-märkta polishuset i hörnet Nordhemsgatan/Tredje Långgatan från tidigt 1900-tal restaureras med varsam hand och transformeras till en destination i premiumsegmentet för såväl stadens invånare som besökare utifrån.

BeställareSigillet Fastigheter, LeH Group
StatusPågående
OrtGöteborg

I projektet ingår också att skapa ett nytt publikt kvarterstorg och attraktiva nybyggda bostäder. Torget ansluter till en smal gränd som förbinder Tredje Långgatan med Fjärde Långgatan och bringar nytt liv i detta mycket centrala läge. Runt det nya torget skapas en destination med vinbar, restaurang, café och gott om plats för uteserveringar i bästa kvällssolsläge. Ett plats med liv och rörelse, mat och musik.

LeH Group har höga ambitioner i att skapa unika mötesplatser i Göteborg, och arbetet med Polishuset på Tredje Långgatan är inget undantag. De ser möjligheter i kulturhistoriska byggnader med målet att skapa destinationer som gästerna vill besöka om och om igen. Det gamla Polishusets unika förutsättningar, som läget i staden och byggnadens historia, är helt rätt för ett lifestyle-hotell med restaurang och bar som, när det står färdigt, blir speciellt och unikt snarare än lyxigt.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad vi arbetar med, spännande nyheter och aktualiteter.

Genom att klicka på skicka godkänner du att vi använder din e-mail till utskick. Läs mer i vår integritetspolicy.