Här är vi som bäst
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers verksamhetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor
  • Kanozi har ritat Platzers aktivitetsbaserade huvudkontor

Platzers huvudkontor

  • Färdigställt2018
  • BeställarePlatzer Fastigheter AB
  • Storlek2100 m2
  • OrtGöteborg

Platzers huvudkontor i Gullbergsvass i Göteborg är modernt med plats för alla. Utformningen är aktivitetsbaserad där layout och funktioner är förankrade i verksamhetens behov. Bakom utformningen finns en helt ny idé från Kanozi, konceptet Bloc, som kommer ur tanken om färggranna byggblock som används som leksaker och stadskvarter som bildar olika block med parker, promenadstråk och lägenheter.

Kontoret består av tre huvudsakliga arbetszoner – lugna zoner, mellanzoner och aktiva zoner, platser för fokus, gemenskap och fysisk aktivitet. Färgsättningen samspelar i takt med att medarbetarna rör sig mellan rummen, med intensiva färger i träningsutrymmena och lugnare färger i kontorslandskapet.

Kontoret har en välkomnande känsla för såväl anställda som besökare. Det är en inspirerande arbetsplats för ett ambitiöst fastighetskontor med hög grad hållbarhetstänk som samtidigt fungerar som ett showroom för potentiella hyresgäster.

I designen förmedlas Platzers egenskaper – deras drivkraft att påverka till positiv utveckling av Göteborg, driva ett fastighetskontor i framkant och kärlek till staden.

Mer om projektet